Mandlová múka 200 g - SARACINO
Mandlová múka je vyrobená z výhradne starostlivo vybraných, olúpaných a mletých mandlí, čo je jediná zložka. Má nízky obsah uhľohydrátov a glykemický index, je však veľmi bohatý na vlákninu a bielkoviny a všetkým prípravkom dodáva jedinečnú a intenzívnu chuť.
Da sa z nej perfektné pripraviť niekoľko dezertov, ako sú makaróny, mandľová pasta alebo mazipan, amaretti, piškótové cesto, lístkové cesto, pečivo, krémy a solené aj sladké koláče. V kombinácii s inými múkami je vynikajúce pripraviť sladký aj slaný chlieb a focaccias a perfektne sa hodí k vegetariánskej, vegánskej a bezlepkovej diéte.
Produkt sa musí skladovať na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priamych zdrojov svetla a tepla.
Zloženie:
- čistá mandlová múka
- može obsahovat stopy lieskových, vlašských orechov vid. balenie
Nutričné hodnoty na 100 gramov:
Energia: 2423 kJ - 579 Kcal
Tuky: 50 gramov, z toho nasýtené 3,8 gramu
Sacharidy: 22 gramov z toho cukry 4,3 gramov
Bielkoviny: 21 gramov
Soľ: 0,001 gramu
Vláknina: 13 gramov