Naposledy zobrazené

 

phone

     OSOBNÝ
     ODBER


phone     PROFESIONÁLNY
     SERVIS


 

Kysiarne na cesto

Kysiarne na cesto

Cesto vám bude najlepšie kysnúť za tepla. Ak chcete, aby kyslo rýchlejšie, vyhrejte rúru na 50°C a vypnite. Potom do nej vložte misu s cestom a prikryte ju obrúskom.....
Problémy s kysnutím môžu spôsobiť staré kvasnice. Znehodnotiť ich môže aj prihorúce mlieko, alebo tuk či absencia cukru. Stačí za lyžičku na podporu kysnutia. Musíme byť trpezliví. Redšie cesto napríklad na lievance vykysne za pol hodiny, ale tuhšie cesto na vianočku potrebuje hodinu i viac. Že je proces zavŕšený, preverí malá skúška. Ak do cesta urobíme prstom jamku a tá sa vzápätí vyrovná, cesto je vykysnuté dostatočne.

Rýchla navigácia k hľadanému produktu: kliknite prosím na výber

Kategória:
Výrobca:
Verzia:
Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania