Stužovač a stabilizátor krémov a plniek My Mousse, 2 kg – LAPED
Stužovač My Mousse od spoločnosti LAPED je rad hotových, práškových základov na okamžitú prípravu pien, semifreddo a bavorského krému. Stabilizuje šľahačkové krémy, plnky na prípravu dezertov, pohárikov, zákuskov a tôrt. Umožňuje značnú úsporu času v porovaní s bežnými postupmi, pričom nie je potrebné presne vážiť jednotlivé ingrediencie. Zabezpečuje stálu kvalitu bez potreby prípravy veľkého množstva. Perfektne stabilné produkty pri zmrazení, aj pri servírovaní.
- hmotnosť balenia: 2 kg
- bez konzervačných látok
- ochutené skutočným ovocím
- jednoduché použitie a konštantná kvalita
- bezgluténové (Gluten Free)
- vyrobené v Taliansku
Zloženie (neutrálna príchuť): dehydrovaný glukózový sirup, cukor, živočíšna želatína (hovädzia), sušené odtučnené mlieko, škrob, aróma. Alergény: mlieko.
Nutričné hodnoty na 100 g: Energetická hodnota: 381 kcal (1594 kJ), Sacharidy: 85,0 g, z toho cukry: 43,5 g, Tuky: 0 g, z toho nasýtené: 0 g, Bielkoviny: 10,1 g, Soľ: 0,1 g.
Recept:
- 200 gr. Mousse prášku podľa preferencie a chuti zmiešajte s 300 gr. mlieka. Ručne metličkou dobre rozmiešajte.
- V druhej miske si vyšlahajte 1000 gr. smotany na šlahanie. Do vyšľahanej smotany pridajte už pripravenú zmes rozpusteného mousse prášku v mlieku.
- Všetko spolu premiešajte ručne so silikónovou cukrárskou lopatkou.
- Hotovou mousse zmesou naplňte cukrárskym vreckom obľúbenú silikónovú formu :)
- Nechajte formu už len dobre zamraziť a zamrazené mousse dezerty polejte ochutenou glazúrou od Laped alebo nastriekajte velvet sprejom. Fantázie sa medze nekladú :)