doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

hydrokolidy

Potravinárske hydrokoloidy rastlinného a živočišneho pôvodu - želatinujúce látky, zahusťovadlá, stabilizátory

Hydrokoloidy (gumy a slizy) sú proteíny a polysacharidy s rôznou pevnosťou, pružnosťou, hustotou a prehliadnosťou, ktoré ovplyvňujú textúru potravín. Podľa účelu použitia ich možno zaradiť do jednej, alebo viacerých kategórií, pretože majú buď alebo súčasne : želatinujúce ( želirujúce ), rôsolovacie, emulgačné, zahusťovacie a stabilizačné vlastnosti. pôsobia ako objemové činidlá, alebo povlakové látky. Pre potravinárske aplikácie sa používajú výhradne prírodné hydrokoloidy – z rastlín, morských rias, živočíchov, alebo pripravené mikrobiálnou fermentáciou a modifikované prírodné hydrokoloidy.   V potravinárskom priemysle môžu byť hydrokoloidy aplikované  tiež ako náhrada lepku pri formovaní bezlepkových pekárskych výrobkov.

Filter
Pôvod
Použitie
Výrobca
Cena
Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMARTAgar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMARTAgar je produkt, ktorý je získaný spracovaním červených rias (rodov Gelidium a Gracilaria) a používa sa ako rastlinný želírovací - želatinujúci prostriedokskladom 3 ks9.84 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a TOP PRODUKTskladom 6 ks22.14 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran AdriàGellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran AdriàGellan, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu adočasne vypredané104.55 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran AdriàXantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran AdriàXantana, xantanová guma (E415) vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu Obľúbený produkt18.45 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁNPektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia. Zloženie:- 10% NOVINKA TOP PRODUKTskladom 16 ks91.33 € 101.48 € Albumín na šľahanie, 400g – 100%CHEFAlbumín na šľahanie, 400g – 100%CHEFAlbumín na šľahanie od spoločnosti 100%CHEF je proteínový prášok získaný z vaječného bielka, ideálny na získanie pevných a dokonale prevzdušnených NOVINKAskladom 5 ks40.59 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran AdriàGelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran AdriàGelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a NOVINKAskladom 6 ks43.05 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran AdriàIota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran AdriàIota, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a NOVINKAskladom 4 ks43.05 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran AdriàKappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran AdriàKappa, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu askladom 2 ks67.65 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran AdriàLecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran AdriàLecite, emulgátor (E322) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o NOVINKAskladom 8 ks23.37 € Mtil, metylcelulóza (E461), 300g – 100%CHEFMtil, metylcelulóza (E461), 300g – 100%CHEFMtil od spoločnosti 100%CHEF je prírodný želírovací prostriedok (extrahovaný z celulózy zeleniny), jedinečný svojim efektom. Je opakom ostatných NOVINKAskladom 2 ks41.82 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁNPektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia. Zloženie:skladom 12 ks5.23 € Zmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEFZmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEFSpmC je optimalizovaná zmes emulgačných, zahusťovacích a upevňujúcich činidiel od spoločnosti 100%CHEF vytvorená na pridanie do akéhokoľvek základu na NOVINKAskladom 5 ks17.84 € Zmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEFZmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEFSpmH je optimalizovaná zmes emulgačných a zahusťovacích činidiel od spoločnosti 100%CHEF vytvorená na pridanie do akejkoľvek tekutiny na dosiahnutie vzdušnej, NOVINKAskladom 6 ks28.29 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran AdriàAlgin, alginát (E400) – Albert y Ferran AdriàAlgin, alginát (E400) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu odočasne vypredané40.59 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran AdriàGlice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran AdriàGlice, emulgátor (E475) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu odočasne vypredané18.45 €