doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

hydrokolidy

Potravinárske hydrokoloidy rastlinného a živočišneho pôvodu - želatinujúce látky, zahusťovadlá, stabilizátory

Hydrokoloidy (gumy a slizy) sú proteíny a polysacharidy s rôznou pevnosťou, pružnosťou, hustotou a prehliadnosťou, ktoré ovplyvňujú textúru potravín. Podľa účelu použitia ich možno zaradiť do jednej, alebo viacerých kategórií, pretože majú buď alebo súčasne : želatinujúce ( želirujúce ), rôsolovacie, emulgačné, zahusťovacie a stabilizačné vlastnosti. pôsobia ako objemové činidlá, alebo povlakové látky. Pre potravinárske aplikácie sa používajú výhradne prírodné hydrokoloidy – z rastlín, morských rias, živočíchov, alebo pripravené mikrobiálnou fermentáciou a modifikované prírodné hydrokoloidy.   V potravinárskom priemysle môžu byť hydrokoloidy aplikované  tiež ako náhrada lepku pri formovaní bezlepkových pekárskych výrobkov.

Filter
Pôvod
Použitie
Výrobca
Cena
Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMARTskladom 4 ks8.00 € Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià TOP PRODUKTskladom 11 ks18.00 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adriàdočasne vypredané85.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià Obľúbený produktskladom 12 ks15.00 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià NOVINKAskladom 8 ks35.00 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià Iota, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adrià NOVINKAskladom 4 ks35.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adrià Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià NOVINKAskladom 12 ks19.00 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN NOVINKA TOP PRODUKTskladom 18 ks82.50 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN NOVINKAskladom 5 ks42.50 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià- 20%skladom 1 ks74.00 € 92.50 €Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià Citras, citrát sodný (E331) – Albert y Ferran Adriàskladom 2 ks9.00 € Citras, citrát sodný (E331) – Albert y Ferran Adrià Kappa, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adriàskladom 2 ks55.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran AdriàKappa, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adriàdočasne vypredané33.00 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adriàdočasne vypredané15.00 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adriàdočasne vypredané45.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià