doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

hydrokolidy

Potravinárske hydrokoloidy rastlinného a živočišneho pôvodu - želatinujúce látky, zahusťovadlá, stabilizátory

Hydrokoloidy (gumy a slizy) sú proteíny a polysacharidy s rôznou pevnosťou, pružnosťou, hustotou a prehliadnosťou, ktoré ovplyvňujú textúru potravín. Podľa účelu použitia ich možno zaradiť do jednej, alebo viacerých kategórií, pretože majú buď alebo súčasne : želatinujúce ( želirujúce ), rôsolovacie, emulgačné, zahusťovacie a stabilizačné vlastnosti. pôsobia ako objemové činidlá, alebo povlakové látky. Pre potravinárske aplikácie sa používajú výhradne prírodné hydrokoloidy – z rastlín, morských rias, živočíchov, alebo pripravené mikrobiálnou fermentáciou a modifikované prírodné hydrokoloidy.   V potravinárskom priemysle môžu byť hydrokoloidy aplikované  tiež ako náhrada lepku pri formovaní bezlepkových pekárskych výrobkov.

Filter
Pôvod
Použitie
Výrobca
Cena
Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMARTAgar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMARTAgar je produkt, ktorý je získaný spracovaním červených rias (rodov Gelidium a Gracilaria) a používa sa ako rastlinný želírovací - želatinujúci prostriedokskladom 3 ks9.60 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a TOP PRODUKTskladom 6 ks21.60 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran AdriàGellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran AdriàGellan, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu adočasne vypredané102.00 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran AdriàXantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran AdriàXantana, xantanová guma (E415) vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu Obľúbený produktskladom 2 ks18.00 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁNPektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia. Zloženie:- 10% NOVINKA TOP PRODUKTskladom 16 ks89.10 € 99.00 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran AdriàGelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran AdriàGelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a NOVINKAskladom 7 ks42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran AdriàIota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran AdriàIota, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a NOVINKAskladom 4 ks42.00 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran AdriàLecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran AdriàLecite, emulgátor (E322) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o NOVINKAskladom 10 ks22.80 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁNPektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia. Zloženie: NOVINKAskladom 14 ks5.10 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁNPektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁNPektin X58 je rastilnné želírujúce činidlo, ktoré je možné použiť na výrobu cukroviniek. Pri kyslých náplniach by mala mať hmota obsah cukru najmenej 78%. NOVINKAskladom 5 ks51.00 € Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran AdriàSucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran AdriàSucro, emulgátor (E415) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o- 60%skladom 1 ks44.40 € 111.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran AdriàKappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran AdriàKappa, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu askladom 2 ks66.00 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran AdriàAlgin, alginát (E400) – Albert y Ferran AdriàAlgin, alginát (E400) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu odočasne vypredané39.60 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran AdriàGlice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran AdriàGlice, emulgátor (E475) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu odočasne vypredané18.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran AdriàMetil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran AdriàMetil, želatinujúce činidlo (E461) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu adočasne vypredané54.00 €