Striekacie zariadenia na potraviny
Striekať sa v dnešnej dobe dajú už naozaj rozmanité látky a materiály a nemusia byť vždy len riedke. Keď sa rozhodnete, že potrebujete nastriekať vajíčko na vaše pekárenské výrobky, olej – na vymastenie pekáče alebo farbu na tortu, do pralinkových foriem, prípadne čokoládu, želatínu, glazúru, omáčku v tejto kategórii nájdete všetko čo hľadáte. Striekanie vám ušetrí čas, peniaze a suroviny.
Na trhu existujú aj striekacie pištole/rozprašovače, ku ktorým nieje potreba si zakúpiť kompresor, pretože pracujú na inom princípe ako stlačený vzduch.
Airbrush sada s kompresorom S1309, 4 bar – CHOCOLATE WORLDAirbrush sada s kompresorom S1309 od spoločnosti CHOCOLATE WORLD je profesionálne zariadenie na nanášanie detailných farieb.
profesionálna airbrush pištoľ
3na objednávku420.00 €
Elektrický rozprašovač na horúcu čokoládu ALEXO 500 – SCHNEIDERTento inovatívny, vyhrievaný rozprašovač bol navrhnutý špeciálne v úzkej spolupráci s Barry Callebaut (UK) pre postrek teplej zmesi 50% čokolády a 50%na objednávku658.80 € 732.00 €
Box na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY – FBMBox na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY od spoločnosti FBM vhodné na odsávanie pri používaní striekacích zariadení s kakaovým maslom, želé ado 28 dnícena na vyžiadanie
MINI airbrush sada s kompresorom, 1 bar – MARTELLATOMINI airbrush sada od spoločnosti Martellato s kompresorom a airbrush pištoľou je určená predovšetkým na malé dekorácie, vhodná pre nováčikov ajdo 7 - 21 dní141.60 €
Postrekovač vajíčok a oleja Ovospray – PAVONIPostrekovač vajíčok a oleja Ovospray je špeciálne navrhnutý na aplikáciu vajíčka na koláče alebo oleja na formy/pekáče. Tlak vzduchu a tok produktu sa dajúdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONIPostrekovač čokolády Ciocospritz je špeciálne navrhnutý na striekanie temperovanej čokolády alebo jej náhrady. Obsahuje oddelené nastavenia pre tlak vzduchu ado 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIEPostrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny na striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky a inédo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Postrekovač želatíny JELTOP – ICB TECNOLOGIEPostrekovač želatíny JELTOP od spoločnosti ICB TECNOLOGIE je najmenší a najkompaktnejší profesionálny stroj na rozprašovanie želatíny. Vyhrievaný bojlerdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Postrekovač želatíny Spray Compact – PAVONIPostrekovač želatíny Spray Compact je najefektívnejší a najkompaktnejší dávkovač želatíny na trhu. Unikátny dizajn dávkovača Spray Compact zabezpečujedo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATOProfesionálne vybavenie na airbrushovanie potravinárskych farieb bez ktorého sa nezaobídete je potravinársky kompresor. Má teflónový piest, ktorý pracuje bezdo 7 - 21 dní252.00 €
Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATOProfesionálne vybavenie predovšetkým na airbrushovanie potravinárskych farieb bez ktorého sa nezaobídete je potravinársky kompresor. Má dva teflónové piesty,do 7 - 21 dní324.00 €