Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONIPostrekovač čokolády Ciocospritz je špeciálne navrhnutý na striekanie temperovanej čokolády alebo jej náhrady. Obsahuje oddelené nastavenia pre tlak vzduchu ado 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIEPostrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny na striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky a inédo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATOProfesionálne vybavenie na airbrushovanie potravinárskych farieb bez ktorého sa nezaobídete je potravinársky kompresor. Má teflónový piest, ktorý pracuje bezdo 7 - 21 dní252.00 €
Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATOProfesionálne vybavenie predovšetkým na airbrushovanie potravinárskych farieb bez ktorého sa nezaobídete je potravinársky kompresor. Má dva teflónové piesty,do 7 - 21 dní324.00 €