Čokotempery
Čokotemper je prístroj na tavenie čokolády s presnou kontrolou teploty pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché aj zložité spracovanie čokolády. Niektoré modely môžu byť potenciálne použité aj pre podobné materiály, ako sú polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne. Od čokomelterov - taviacich vaní sa odlišuje tým, že čokoládu nielen taví a udržuje, ale ju aj premiešava pomocou miešacieho zariadenia, alebo prietokového systému a tým vytvára požadovanú homogénnu zmes. Väčšina z týchto zariadení má aj dávkovací, či chladiaci systém.
Dávkový čokotemper NUCLEO – FBMDávkový čokotemper NUCLEO od spoločnosti FBM vhodný na temperovanie čokolády so všetkými druhmi prísad ako napr. vlašské orechy, lieskové orechy, cereálie,do 28 dnícena na vyžiadanie
Dávkový čokotemper QUADRO – FBMDávkový čokotemper QUADRO od spoločnosti FBM ideálny pre menšie prevádzky. Umožňuje taviť a temperovať čokoládu priamo v nádrži, umožňuje dosiahnúťdo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper COMPATTA – FBMKontinuálny čokotemper COMPATTA od spoločnosti FBM s kapacitou 15 kg je ideálny pre požiadavky cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrev zabezpečuje vysokúdo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper JUMBO – FBMKontinuálny čokotemper JUMBO od spoločnosti FBM s temperovacím cyklusom riadením chladiacim plynom R404 a vodným kúpeľom pre tavenie čokolády. Stroj disponujedo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper PRIMA – FBMKontinuálny čokotemper PRIMA od spoločnosti FBM s kapacitou 10 kg je ideálny pre požiadavky menších cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrev zabezpečujedo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper PROXIMA – FBMKontinuálny čokotemper PROXIMA od spoločnosti FBM s kapacitou 25 kg je ideálny pre požiadavky aj väčších cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrevdo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper UNICA – FBMKontinuálny čokotemper UNICA od spoločnosti FBM vybavený trojzónovým temperovacím systémom umožňujúcim presnejšiu kontrolu nad temperačnou krivkou.do 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T20 – POMATIČokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T20 od spoločnosti POMATI s maximálnou kapacitou nádrže 24 kg čokolády je ideálny pre menšie a stredne velkédo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T8 – POMATIČokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T8 od spoločnosti POMATI s maximálnou kapacitou 9 kg čokolády je ideálny pre menšie čokoládovne a cukrárne. Veľkoudo 28 dnícena na vyžiadanie
Kontinuálny čokotemper so systémom na poťahovanie čokoládou MAESTRIA – FBMKontinuálny čokotemper so systémom na poťahovanie čokoládou MAESTRIA od spoločnosti FBM vybavený trojzónovým temperovacím systémom umožňujúcim presnejšiudo 28 dnícena na vyžiadanie
Stolový kontinuálny čokotemper AURA – FBMStolový kontinuálny čokotemper AURA od spoločnosti FBM poskytuje výhody technológie kontinuálneho temperovanie pre náročných cukrárov a čokolatierov, ktorído 28 dnícena na vyžiadanie
Stolový čokotemper BETATEMPER – ICB TECNOLOGIEStolový čokotemper BETATEMPER od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny na temperovanie menšieho množstva čokolády. Vhodný pre malé cukrárne a čokoládovne, nado 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 – ICB TECNOLOGIEStolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny pre pekárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie. Garantuje nepretržitý tok čokoládydo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP – ICB TECNOLOGIEStolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny pre pekárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie. Garantuje nepretržitý tok čokolády ado 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Stolový čokotemper T5 – POMATIStolový čokotemper T5 od spoločnosti POMATI je základným pomocníkom v cukrárňach a zmrzlinárňach. Určený na tavenie a temperovanie všetkých druhovdo 28 dnícena na vyžiadanie
Stolový čokotemper na 3kg čokolády, MINITEMPER – PAVONIMINITEMPER je kompaktný, stolový a ľahko použiteľný čokotemper. Rozdiel medzi Minitemperom a väčšími tempermi spočíva v tom, že Minitemper nie jedo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Výrobná linka k čokotemperom T LINE – POMATIVýrobná linka k čokotemperom T LINE od spoločnosti POMATI vám umožní premeniť váš čokotemper na výrobnú linku. Ideálny na výrobu čokolád, čokoládovýchdo cca 21 - 28 dnícena na vyžiadanie