Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia.
Zloženie:skladom 16 ks89.10 € 99.00 €
Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran AdriàXantana, xantanová guma (E415) vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahuskladom 2 ks18.00 €
Práškove pastelové farby, 5g – MARTELLATOPráškové pastelové farby od spoločnosti MARTELLATO vhodné na farbenie výrobkov na báze tuku ako kakaové maslo, biela čokoláda, maslové krémy, mandľováskladom 41 ks5.10 €
Prášková perleťová farba COLOR DUST LIPO, tukorozpustná 25g – MARTELLATOPráškové perleťové farby od spoločnosti MARTELLATO s perleťovým efektom vhodné na povrchové farbenie produktov na báze tuku ako kakaové maslo, čokoláda,skladom 12 ks21.60 €
Potravinárska farba v spreji VELVET GOLD, zlatá 250 ml – SILIKOMARTPotravinárska farba v spreji VELVET GOLD od spoločnosti SILIKOMART pre vytváranie zamatového efektu na báze kakaového masla. Môže byť použitá na rôzneskladom 3 ks19.20 €
Potravinárska farba v spreji VELVET NATURAL, 250 ml – SILIKOMARTPotravinárska farba v spreji VELVET NATURAL od spoločnosti SILIKOMART ideálny na mrazené produkty.
Pred a počas použitia dobre pretrepte. Farba na bázi kakaovéhoskladom 2 ks23.40 €
Potravinárska farba v spreji VELVET, 400 ml – MARTELLATOPotravinárska farba v spreji Velvet od spoločnosti MARTELLATO je vysokokvalitný sprej pre vytváranie zamatového efektu na báze kakaového masla. Môže byťskladom 87 ks29.40 €
Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran AdriàAgar, želatinujúce činidlo (E406) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu askladom 6 ks21.60 €
ChocoSparkys, čokoládový praskajúci prášok, 210g – Albert y Ferran AdriàChocoSparkys, čokoládový praskací prášok vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svojuskladom 2 ks38.40 €
Farebné kakaové maslo CHOCOLART, 200g – PAVONIFarebné kakaové maslo CHOCOLART od spoločnosti PAVONI vhodné na farbenie čokolády. Kakaové maslo je nevyhnutnou súčasťou koláčikov a cukrárenskýchskladom 16 ks36.00 €
Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran AdriàGelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu askladom 7 ks42.00 €
Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁNGlukózový sirup je transparentný a bezfarebný sirup získaný zo škrobov. Je to cukor s nízkou sladkosťou (44% v porovnaní so sacharózou). Používa sa akoskladom 2 ks39.00 €
Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran AdriàIota, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu askladom 4 ks42.00 €
Jedlý vaflový papier A4 – SARACINOJedlé dekoračné papiere Wafer Paper od spoločnosti SARACINO sú ideálnym produktom na rýchle a praktické vytvorenie originálneho dizajnu. Ľahko sa krája a jeskladom 4 ks32.40 €
Kešu pasta 100%, 400g – VEVERIČIAKKešu pasta od spoločnosti VEVERIČIAK vyrobená z kešu orechov, ktoré majú po pomletí jemnú, krémovú textúru a ľahkú sladkosť.
Zloženie: 100%skladom 1 ks13.20 €
Kráľovská poleva Royal Icing, 500 g – SARACINOKráľovská poleva Royal Icing od spoločnosti SARACINO vhodná na dekoráciu každého detailu vášho zákusku. Môže byť zafarbená potravinárskymi farbami. Na 500skladom 8 ks7.20 €
Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran AdriàLecite, emulgátor (E322) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu oskladom 10 ks22.80 €
Malto, maltodextrín z tapioky, absorbant/nosič, 1 kg – Albert y Ferran AdriàMalto vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Produkty zskladom 2 ks105.00 €
Mandľová pasta 100%, 400g – VEVERIČIAKMandľová pasta od spoločnosti VEVERIČIAK je kulinárskym pokladom s jedinečnou chuťou.
Zloženie: 100% mandle blanšírované
Skladovanie: Uchovávajte v suchu askladom 2 ks13.20 €
Manitol, náhrada cukru (E421), 700 g – Albert y Ferran Adriàskladom 2 ks33.00 €
Modelovacia hmota s kakaovým maslom SmartflexModelovacia hmota s kakovým maslom Smartflex od spoločnosti 4-MIX je biela, extra pružná hmota s vynikajúcimi vlastnosťami, vhodná najmä na modelovanie figúrok askladom 9 ks4.80 €
Modelovacia hmota, 250 g – SARACINOModelovacia hmota od spoločnosti SARACINO vhodná na modelovanie figúrok a zdobenie koláčov. Z hmoty sa dajú jednoducho a precízne vytvárať akékoľvek 3D dielikyskladom 47 ks4.20 €
Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁNPektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia.
Zloženie:skladom 14 ks5.10 €
Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁNPektin X58 je rastilnné želírujúce činidlo, ktoré je možné použiť na výrobu cukroviniek. Pri kyslých náplniach by mala mať hmota obsah cukru najmenej 78%.skladom 5 ks51.00 €
stránka: >