doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Čokomeltery

Čokomeltery

Čokomelter je prístroj na tavenie a udržiavanie teplej čokolády (alebo podobných tukov - polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne) s mechanickým alebo digitálnym termostatom pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché spracovanie čokolády. Kvalitný čokomelter má ohrev zabezpečený aj po bokoch, nielen na dne vane.  Od čokotemperov sa odlišuje tým, že nemá chladenie. Medzi čokomeltery patria aj čokofontány a čokoládovary.

Filter
Kategórie
Výrobca
Cena
Analógový vaňový čokomelter SCIOGLICHOC – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Analógový vaňový čokomelter SCIOGLICHOC – ICB TECNOLOGIE Analógový vaňový čokomelter s objemom 1,5 - 13,7 l, MONO - MARTELLATOdo 7 - 21 dní270.00 € Analógový vaňový čokomelter s objemom 1,5 - 13,7 l, MONO - MARTELLATOČokomeltery sú nevyhnutné nástroje na spracovanie čokolády. Presnosť, dizajn, jednoduché použitie a kompaktnosť sú hlavnými výhodami týchto zariadení Analógový vaňový čokomelter, dve a viac nádob, MULTI - MARTELLATOdo 7 - 21 dní415.00 € Analógový vaňový čokomelter, dve a viac nádob, MULTI - MARTELLATOČokomeltery sú nevyhnutné nástroje na spracovanie čokolády. Presnosť, dizajn, jednoduché použitie a kompaktnosť sú hlavnými výhodami týchto zariadení Digitálny vaňový čokomelter SCIOGLICHOC – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Digitálny vaňový čokomelter SCIOGLICHOC – ICB TECNOLOGIE Digitálny vaňový čokomelter, 3,6 - 13,7 l - MARTELLATO Obľúbený produktskladom 1 ks514.00 € Digitálny vaňový čokomelter, 3,6 - 13,7 l - MARTELLATODigitálny čokomelter je vyrobený z plastu odolného voči teplu, s odnímateľnou nádobou, vekom z nehrdzavejúcej ocele a tepelnou sondou na kontrolu teploty Kolesový čokomelter s vibračným stolom, do 30 kg, WHEELIE 30 – CHOCOLATE WORLDdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Kolesový čokomelter s vibračným stolom, do 30 kg, WHEELIE 30 – CHOCOLATE WORLDKolesový čokomelter s vibračným stolom od spoločnosti CHOCOLATE WORLD disponuje sofistikovaným hrdlom, ktoré umožňuje liatie čokolády priamo do foriem a Kolesový čokomelter, na 14 kg čokolády, WHEELIE 14 – CHOCOLATE WORLD Obľúbený produktdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Kolesový čokomelter, na 14 kg čokolády, WHEELIE 14 – CHOCOLATE WORLD Zdobiaci čokomelter CHOCOHOT ONE – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter CHOCOHOT ONE – ICB TECNOLOGIE Zdobiaci čokomelter CHOCOHOT TWO – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter CHOCOHOT TWO – ICB TECNOLOGIE Zdobiaci čokomelter CUBE – POMATIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter CUBE – POMATI Zdobiaci čokomelter MINI MONO – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter MINI MONO – FBM Zdobiaci čokomelter STILOSA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter STILOSA – FBM Zdobiaci čokomelter T8 ICE – POMATIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter T8 ICE – POMATIZdobiaci čokomelter T8 ICE od spoločnosti POMATI ideálny do pekární, kaviarní, zmrzlinární a podnikov s čokoládou, s cieľom prilákať zákazníka pomocou Zdobiaci čokomelter s dvoma nádržami TWIN – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Zdobiaci čokomelter s dvoma nádržami TWIN – FBM Čokomelter na jednu mini-karafu 1,7 L, DEEP - MARTELLATOdo 7 - 21 dní325.00 € Čokomelter na jednu mini-karafu 1,7 L, DEEP - MARTELLATOČokomeltery sú nevyhnutné nástroje na spracovanie čokolády. Presnosť, dizajn, jednoduché použitie a kompaktnosť sú hlavnými výhodami týchto zariadení Čokomelter na jednu mini-karafu 1,8 L, MINI - MARTELLATO TRVALO NÍZKA CENAna objednávku159.00 € Čokomelter na jednu mini-karafu 1,8 L, MINI - MARTELLATOČokomeltery sú nevyhnutné nástroje na spracovanie čokolády. Presnosť, dizajn, jednoduché použitie a kompaktnosť sú hlavnými výhodami týchto zariadení Čokomelter pre zmrzlinové karafy CARAPHOT – ICB TECNOLOGIEdo 14 - 21 dní775.00 € Čokomelter pre zmrzlinové karafy CARAPHOT – ICB TECNOLOGIECarapHot sú temperovacie nádoby na čokoládu - čokomeltery s mechanickým termostatom a sú určené na jednoduché spracovanie čokolády.  Tieto taviace nádoby