Cukry a iné sladidlá
Glukózový sirup, 230 g – SILIKOMARTGlukózový sirup od spoločnosti SILIKOMART je transparentný a bezfarebný sirup získaný zo škrobov. Je to cukor s nízkou sladkosťou (44% v porovnaní sodočasne vypredané4.50 €
Crumiel, kryštalizovaný med, 400g – Albert y Ferran AdriàCrumiel, kryštalizovaný med vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu oskladom 1 ks42.00 €
Manitol, náhrada cukru (E421), 700 g – Albert y Ferran Adriàskladom 2 ks33.00 €
Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁNGlukózový sirup je transparentný a bezfarebný sirup získaný zo škrobov. Je to cukor s nízkou sladkosťou (44% v porovnaní so sacharózou). Používa sa akoskladom 2 ks39.00 €
Azuleta, cukor s farbou a príchuťou fialiek, 1kg – Albert y Ferran AdriàAzuleta, cukor s farbou a príchuťou fialiek vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svojuskladom 3 ks33.00 €
Dekoračný cukor isomalt E953, 1 kg – LAPEDDekoračný cukor isomalt od spoločnosti LAPED je ideálny na výrobu cukrových dekorácií. Jedinečný efekt lesklého skla. Hotovú dekoráciu je možné zafarbiťskladom 3 ks14.40 €
Invertný cukor, 250g – PAVONIInvertný cukor od spoločnosti PAVONI ideálny na zníženie bodu tuhnutia a na lepšie absorbovanie vlhkosti. Je zmesou glukózy a fruktózy. Zlepšuje jemnosťskladom 2 ks11.40 €
Fizzy, šumivý prášok – Albert y Ferran AdriàFizzy, šumivý prášok vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu odočasne vypredané18.00 €
Trisol, rozpustná pšeničná vláknina – Albert y Ferran AdriàTrisol, rozpustná pšeničná vláknina vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitudočasne vypredané30.00 €