Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN
Pektin X58 je rastilnné želírujúce činidlo, ktoré je možné použiť na výrobu cukroviniek. Pri kyslých náplniach by mala mať hmota obsah cukru najmenej 78%. Taktiež sa používa vo vodných a ovocných prípravkoch.
Zloženie: amidovaný pektín (E440i), sacharóza, emulgátor: difosforečnan sodný (E450i), protihrudkujúca látka fosforečnan vápenatý (E341iii).
POUŽITIE
- dávkovanie: 10 - 15 g / kg
- zamiešať s jednou časťou pevných látok (cukor, dextróza...) a pridať do tekutiny pri teplote +30°C, zahriať na +80 až 85°C, po zahriatí nechať odstáť v chladničke 24 hodín
- termoreverzibilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
66.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran Adrià
18.00 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
102.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA5.10 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
NOVINKA22.80 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA TOP PRODUKT- 10%89.10 € 99.00 €Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
NOVINKA42.00 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
39.60 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
- 60%44.40 € 111.00 €Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià