Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
Gelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Gelly je 220 bloom želírovací produkt bravčového pôvodu, ktorý umožňuje výrobu želatíny s premenlivou tvrdosťou: mäkkou, hladkou, strednou, atď. Je ideálny na spracovanie tvarovateľnej sférifikácie, aspikov a nekonečne veľa receptov.
POUŽITIE
- dávkovanie: 5% / kg
- rozpustiť v horúcej tekutine
- termoreverzibilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu detí
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
33.00 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
45.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA42.50 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN
Obľúbený produkt15.00 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA35.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adrià
TOP PRODUKT18.00 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià