Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
Gelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Gelly je 220 bloom želírovací produkt bravčového pôvodu, ktorý umožňuje výrobu želatíny s premenlivou tvrdosťou: mäkkou, hladkou, strednou, atď. Je ideálny na spracovanie tvarovateľnej sférifikácie, aspikov a nekonečne veľa receptov.
POUŽITIE
- dávkovanie: 5% / kg
- rozpustiť v horúcej tekutine
- termoreverzibilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu detí
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
9.84 € Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART
18.45 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA TOP PRODUKT- 10%91.33 € 101.48 €Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
NOVINKA40.59 € Albumín na šľahanie, 400g – 100%CHEF
40.59 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
104.55 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA28.29 € Zmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEF
NOVINKA17.84 € Zmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEF
5.23 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
NOVINKA23.37 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià