Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
Gelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Gelly je 220 bloom želírovací produkt bravčového pôvodu, ktorý umožňuje výrobu želatíny s premenlivou tvrdosťou: mäkkou, hladkou, strednou, atď. Je ideálny na spracovanie tvarovateľnej sférifikácie, aspikov a nekonečne veľa receptov.
POUŽITIE
- dávkovanie: 5% / kg
- rozpustiť v horúcej tekutine
- termoreverzibilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu detí
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
Obľúbený produkt18.00 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià
9.60 € Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART
- 60%44.40 € 111.00 €Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA5.10 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA TOP PRODUKT- 10%89.10 € 99.00 €Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
NOVINKA51.00 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN
NOVINKA22.80 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià
54.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià
39.60 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià