Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià
Sucro, emulgátor (E415) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Emulgátor odvodený zo sacharózy, získaný reakciou medzi sacharózou a mastnými kyselinami (estery sacharózy). Sucro je veľmi rozšírený v Japonskej gastronómii. Vďaka svojej vysokej stabilite ako emulgátor sa používa na spájanie tukov s vodou. Sucro je potrebné vopred rozpustiť vo vode.
POUŽITIE
- v práškovej forme
- nerozpustný v tukoch
- rozpustný vo vode bez potreby ohrievania - ohrievaním sa rozpustenie urýchli
- po rozpustení sa musí pomaly pridávať do tukového média
- taktiež má prevzdušňovacie vlastnosti
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
![Citras, citrát sodný (E331) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/4/bg589xyenzja.jpg)
![Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/6/w31m5xup7j8k.jpg)
![Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/4/fhtwe7lpxj13.jpg)
![Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART](/images_upd/products/thumbs/7/sizj0tv1u95e.jpg)
![Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/3/19y450owi7j2.jpg)
![Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/8/xytwc7o5r1h3.jpg)