Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià
Sucro, emulgátor (E415) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Emulgátor odvodený zo sacharózy, získaný reakciou medzi sacharózou a mastnými kyselinami (estery sacharózy). Sucro je veľmi rozšírený v Japonskej gastronómii. Vďaka svojej vysokej stabilite ako emulgátor sa používa na spájanie tukov s vodou. Sucro je potrebné vopred rozpustiť vo vode.
POUŽITIE
- v práškovej forme
- nerozpustný v tukoch
- rozpustný vo vode bez potreby ohrievania - ohrievaním sa rozpustenie urýchli
- po rozpustení sa musí pomaly pridávať do tukového média
- taktiež má prevzdušňovacie vlastnosti
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
18.00 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
66.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran Adrià
102.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA42.00 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
54.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià