doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià

Balenie:
180 gdočasne vypredané 0.000
400 gdočasne vypredané 48.000
Výrobca: Albert y Ferran Adrià
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: dočasne vypredané
85.00 bez DPH
102.00 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Gellan, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Guma Gellan je získaná fermentáciou baktérií Sphingomonas elodea.
Gellan umožňuje získať pevné a elastické želé, ktoré sa dá čisto prekrojiť a odolá teplotám do +90ºC. 

gellan

POUŽITIE

  • dávkovanie: mäkké želé - 5 g/l; pevné želé - 13 g/l
  • zahrejte na +85ºC, potom ochlaďte, aby ste dosiahli želatinujúci efekt
  • v práškovej forme
  • v koncentrovaných soľných roztokoch stráca želatinujúcu schopnosť

Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, ​​Španielsko.
Importér /
Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji,  IČO: 34139435, Dič: SK2020364500

Bidfood Guzman
Albert y ferran Adria, texturasVyrobené v Španielsku

 
 

pdfKatalóg
Adria Ferran