Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
Pektin NH je osvedčený rastlinný želírovací prostiedok na výrobu ovocných želé z ovocných štiav, marmelád, džemov a pyré z čerstvého ovocia.
Zloženie: pektín (E440ii), dextróza (kukurica), difosforečnan sodný (E450i), fosforečnan vápenatý (E341iii). Môže obsahovať stopy mlieka, lepku, oxidu siričitého a siričitanov.
POUŽITIE
- dávkovanie: 0,8 - 2% / kg
- pomalé želírovanie - konečný účinok o 24 hodín
- pevné, lesklé a elastické želé
- termostabilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
40.59 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
9.84 € Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART
18.45 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA28.29 € Zmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEF
NOVINKA43.05 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA17.84 € Zmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEF
TOP PRODUKT22.14 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA23.37 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià
5.23 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
Obľúbený produkt18.45 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià