Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
Glice, emulgátor (E475) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Monoglyceridy a diglyceridy odvodené z tukov, získané z glycerínu a mastných kyselín. Glice je charakteristický vysokou stabilitou ako emulgátor, ktorý integruje oleje s vodou.
POUŽITIE
- vo forme vločiek
- nerozopustné vo vode
- rozpúšťa sa v oleji zahriatom na +60°C
- zmes oleja a Glice je potrebné pomaly integrovať do vody, aby boli dosiahnuté požadované výsledky
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
NOVINKA43.05 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
9.84 € Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART
NOVINKA28.29 € Zmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEF
NOVINKA41.82 € Mtil, metylcelulóza (E461), 300g – 100%CHEF
40.59 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
104.55 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
Obľúbený produkt18.45 € Xantana, xantanová guma (E415) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA43.05 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
TOP PRODUKT22.14 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA17.84 € Zmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEF