Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià
Glice, emulgátor (E475) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Monoglyceridy a diglyceridy odvodené z tukov, získané z glycerínu a mastných kyselín. Glice je charakteristický vysokou stabilitou ako emulgátor, ktorý integruje oleje s vodou.
POUŽITIE
- vo forme vločiek
- nerozopustné vo vode
- rozpúšťa sa v oleji zahriatom na +60°C
- zmes oleja a Glice je potrebné pomaly integrovať do vody, aby boli dosiahnuté požadované výsledky
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA TOP PRODUKT99.00 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
NOVINKA51.00 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN
NOVINKA22.80 € Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià
102.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
39.60 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià