Invertný cukor, 250g – PAVONI
Invertný cukor od spoločnosti PAVONI ideálny na zníženie bodu tuhnutia a na lepšie absorbovanie vlhkosti. Je zmesou glukózy a fruktózy. Zlepšuje jemnosť dezertov a má výraznejšiu sladkú chuť.
Invertný cukor len veľmi ťažko kryštalizuje a má hydratačnú vlastnoť, čo má za následok, že vaše dezerty ostanú dlkšie čerstvé, krásne hladké ( napr. pridaním do ganache) a krémové.
Podobné produkty
NOVINKA39.00 € Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁN
9.00 € Glukózový sirup 43 Bé, 1 kg – LAPED
14.40 € Dekoračný cukor isomalt E953, 1 kg – LAPED
42.00 € Crumiel, kryštalizovaný med, 400g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA33.00 € Manitol, náhrada cukru (E421), 700 g – Albert y Ferran Adrià
33.00 € Azuleta, cukor s farbou a príchuťou fialiek, 1kg – Albert y Ferran Adrià