Invertný cukor, 250g – PAVONI
Invertný cukor od spoločnosti PAVONI ideálny na zníženie bodu tuhnutia a na lepšie absorbovanie vlhkosti. Je zmesou glukózy a fruktózy. Zlepšuje jemnosť dezertov a má výraznejšiu sladkú chuť.
Invertný cukor len veľmi ťažko kryštalizuje a má hydratačnú vlastnoť, čo má za následok, že vaše dezerty ostanú dlkšie čerstvé, krásne hladké ( napr. pridaním do ganache) a krémové.
Podobné produkty
NOVINKA16.61 € Glukózový sirup 60DE, Glu60, 1,4 kg – 100%CHEF
43.05 € Crumiel, kryštalizovaný med, 400g – Albert y Ferran Adrià
4.61 € Glukózový sirup, 230 g – SILIKOMART
18.45 € Fizzy, šumivý prášok – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA33.83 € Manitol, náhrada cukru (E421), 700 g – Albert y Ferran Adrià
30.75 € Trisol, rozpustná pšeničná vláknina – Albert y Ferran Adrià
14.76 € Dekoračný cukor isomalt E953, 1 kg – LAPED
- 20%31.99 € 39.99 €Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁN
33.83 € Azuleta, cukor s farbou a príchuťou fialiek, 1kg – Albert y Ferran Adrià