doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Trisol, rozpustná pšeničná vláknina – Albert y Ferran Adrià

Balenie:
1 kgdočasne vypredané 0.000
Výrobca: Albert y Ferran Adrià
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: dočasne vypredané
25.00 bez DPH
30.00 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Trisol, rozpustná pšeničná vláknina vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Trisol je rozpustná vláknina získaná z pšenice, odporúčaná najmä na prípravu cesta na vyprážanie a tempura, výsledkom čoho je chrumkavá, a nie mastná textúra. Vhodný aj ako náhrada cukru pri príprave cesta na sušienky.

TRISOL

  • vo forme rozpustného prášku s neutrálnou chuťou a vôňou
  • udržuje vyprážené cesto a tempuru chrumkavú
  • skladujte na chladnom a suchom mieste

Zloženie: pšeničný dextrín. Alergény: obiloviny obsahujúce lepok.

Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, ​​Španielsko.
Importér /
Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji,  IČO: 34139435, Dič: SK2020364500

Bidfood Guzman
Albert y ferran Adria, texturasVyrobené v Španielsku

pdfKatalóg
Adria Ferran