Trisol, rozpustná pšeničná vláknina – Albert y Ferran Adrià
Trisol, rozpustná pšeničná vláknina vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Trisol je rozpustná vláknina získaná z pšenice, odporúčaná najmä na prípravu cesta na vyprážanie a tempura, výsledkom čoho je chrumkavá, a nie mastná textúra. Vhodný aj ako náhrada cukru pri príprave cesta na sušienky.
TRISOL
- vo forme rozpustného prášku s neutrálnou chuťou a vôňou
- udržuje vyprážené cesto a tempuru chrumkavú
- skladujte na chladnom a suchom mieste
Zloženie: pšeničný dextrín. Alergény: obiloviny obsahujúce lepok.
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
18.00 € Fizzy, šumivý prášok – Albert y Ferran Adrià
42.00 € Crumiel, kryštalizovaný med, 400g – Albert y Ferran Adrià
14.40 € Dekoračný cukor isomalt E953, 1 kg – LAPED
11.40 € Invertný cukor, 250g – PAVONI
33.00 € Azuleta, cukor s farbou a príchuťou fialiek, 1kg – Albert y Ferran Adrià
4.50 € Glukózový sirup, 230 g – SILIKOMART
NOVINKA33.00 € Manitol, náhrada cukru (E421), 700 g – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA39.00 € Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁN
NOVINKA16.20 € Glukózový sirup 60DE, Glu60, 1,4 kg – 100%CHEF