Čokotempery
Čokotemper je prístroj na tavenie čokolády s presnou kontrolou teploty pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché aj zložité spracovanie čokolády. Niektoré modely môžu byť potenciálne použité aj pre podobné materiály, ako sú polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne. Od čokomelterov - taviacich vaní sa odlišuje tým, že čokoládu nielen taví a udržuje, ale ju aj premiešava pomocou miešacieho zariadenia, alebo prietokového systému a tým vytvára požadovanú homogénnu zmes. Väčšina z týchto zariadení má aj dávkovací, či chladiaci systém.
Stolový čokotemper na 3kg čokolády, MINITEMPER – PAVONIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie MINITEMPER je kompaktný, stolový a ľahko použiteľný čokotemper. Rozdiel medzi Minitemperom a väčšími tempermi spočíva v tom, že Minitemper nie je
Dávkový čokotemper QUADRO – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Dávkový čokotemper QUADRO od spoločnosti FBM ideálny pre menšie prevádzky. Umožňuje taviť a temperovať čokoládu priamo v nádrži, umožňuje dosiahnúť
Kontinuálny čokotemper COMPATTA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper COMPATTA od spoločnosti FBM s kapacitou 15 kg je ideálny pre požiadavky cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrev zabezpečuje vysokú
Kontinuálny čokotemper JUMBO – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper JUMBO od spoločnosti FBM s temperovacím cyklusom riadením chladiacim plynom R404 a vodným kúpeľom pre tavenie čokolády. Stroj disponuje
Kontinuálny čokotemper PRIMA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper PRIMA od spoločnosti FBM s kapacitou 10 kg je ideálny pre požiadavky menších cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrev zabezpečuje
Kontinuálny čokotemper PROXIMA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper PROXIMA od spoločnosti FBM s kapacitou 25 kg je ideálny pre požiadavky aj väčších cukrární a čokoládovní. Indukčný ohrev
Kontinuálny čokotemper UNICA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper UNICA od spoločnosti FBM vybavený trojzónovým temperovacím systémom umožňujúcim presnejšiu kontrolu nad temperačnou krivkou.
Kontinuálny čokotemper so systémom na poťahovanie čokoládou MAESTRIA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper so systémom na poťahovanie čokoládou MAESTRIA od spoločnosti FBM vybavený trojzónovým temperovacím systémom umožňujúcim presnejšiu
Stolový kontinuálny čokotemper AURA – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Stolový kontinuálny čokotemper AURA od spoločnosti FBM poskytuje výhody technológie kontinuálneho temperovanie pre náročných cukrárov a čokolatierov, ktorí
Výrobná linka k čokotemperom T LINE – POMATIdo cca 21 - 28 dnícena na vyžiadanie Výrobná linka k čokotemperom T LINE od spoločnosti POMATI vám umožní premeniť váš čokotemper na výrobnú linku. Ideálny na výrobu čokolád, čokoládových
Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny pre pekárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie. Garantuje nepretržitý tok čokolády
Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny pre pekárne, zmrzlinárne, hotely a reštaurácie. Garantuje nepretržitý tok čokolády a
Dávkový čokotemper NUCLEO – FBMdo 28 dnícena na vyžiadanie Dávkový čokotemper NUCLEO od spoločnosti FBM vhodný na temperovanie čokolády so všetkými druhmi prísad ako napr. vlašské orechy, lieskové orechy, cereálie,
Kontinuálny čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T20 – POMATIdo cca 21 - 28 dnícena na vyžiadanie Čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T20 od spoločnosti POMATI s maximálnou kapacitou nádrže 24 kg čokolády je ideálny pre menšie a stredne velké
Kontinuálny čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T8 – POMATIdo cca 21 - 28 dnícena na vyžiadanie Čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom T8 od spoločnosti POMATI s maximálnou kapacitou 9 kg čokolády je ideálny pre menšie čokoládovne a cukrárne. Veľkou
Stolový čokotemper BETATEMPER – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Stolový čokotemper BETATEMPER od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny na temperovanie menšieho množstva čokolády. Vhodný pre malé cukrárne a čokoládovne, na
Stolový čokotemper T5 – POMATIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie Stolový čokotemper T5 od spoločnosti POMATI je základným pomocníkom v cukrárňach a zmrzlinárňach. Určený na tavenie a temperovanie všetkých druhov