Kontinuálny čokotemper UNICA – FBM
Kontinuálny čokotemper UNICA od spoločnosti FBM vybavený trojzónovým temperovacím systémom umožňujúcim presnejšiu kontrolu nad temperačnou krivkou. Technológia kontinuálneho temperovania umožňuje ovládanie 3 teplôt: pracovnej nádrže ohrievanej vodným kúpeľom, priame chladenie skrutkového čerpadla plynom, a prípadne finálne ohrievanie - kombinácia poskytujúca veľmi dobrú reaktivitu a stabilitu.
Ovládací panel UNICA umožňuje operátorom nastaviť a uložiť jednotlivé krivky temperovania pre rôzne čokolády, nastaviť týždenný plán (napr. v pondelok zapnúť stroj skôr, aby sa čokoláda vopred roztopila) a automatické vypnutie stroja.
VLASTNOSTI
- konštrukcia vyrobená z nehrdzavejúcej ocele AISI 304
- elektronický dávkovač s nastavením času dávkovania a počtu opakovaní
- vyhrievaný vibračný stôl súčasťou balenia
- jednoduché nastavenie všetkých parametrovou pomocou elektronického ovládacieho panelu s displejom
- možnosť uloženia programu pre jednotlivé čokolády
- LED kontrolky na indikáciu zmien teploty (ohrievanie a temperovanie)
- automatický spätný chod čerpadla na urýchlenie reštartovania temperovacieho cyklu alebo výmeny čokolády
- vyberateľný šnek pre kompletnejšie čistenie stroja pri výmene čokolády
- systém miešania na rovnomerné tavenie
- nočný cyklus
- automatické vypnutie
- týždenný časovač na zapnutie stroja
TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Verzia | UNICA |
Kapacita čokolády | 40 kg |
Produkčná kapacita | 120 kg/h |
Rozmery (ŠxHxV) | 606 x 830 x 1540 mm |
Príkon | 2,5 kW |
Napájanie | 220 V / 1 alebo 3 fázy / 60 Hz |
Hmotnosť | 250 kg |
Podobné produkty
HIGH-TECHcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper COMPATTA – FBM
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper T5 – POMATI
NÁŠ TIPcena na vyžiadanie Stolový kontinuálny čokotemper AURA – FBM
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP – ICB TECNOLOGIE
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 – ICB TECNOLOGIE
HIGH-TECHcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper JUMBO – FBM