Dávkový čokotemper NUCLEO – FBM
Dávkový čokotemper NUCLEO od spoločnosti FBM vhodný na temperovanie čokolády so všetkými druhmi prísad ako napr. vlašské orechy, lieskové orechy, cereálie, kandizované ovocie, pistácie, rôzne sušené ovocie a obilniny. Jednoduchý elektronický ovládací panel umožňuje ľahké nastavenie teplôt tavenia a temperovania.
Proces temperovania prebieha v špeciálnej nádrži a pri dosiahnutí temperovacej teploty je možné aktivovať čerpadlo na začiatok procesu extrúzie produktu. Čerpadlo je navrhnuté tak, aby sa zabránilo nadmernému rozbíjaniu prísad. Na požiadanie je dostupný nakladač foriem pre automatický cyklus nepretržitej výroby.
VLASTNOSTI
- kapacita na 55 kg čokolády bez prísad
- veko na zlepšenie zmiešania čokolády s prísadou
- čerpadlo s pneumatickým dávkovačom
- jednoduché nastavenie všetkých parametrovou pomocou elektronického ovládacieho panelu
- percento prísad sa môže meniť od 20% do 50% v závislosti od typu prísady
- na konci procesu extrúzie je možné nádobu ihneť naplniť a spustiť nový cyklus
- odnímateľný vibračný stôl je súčasťou balenia
TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Verzia | NUCLEO |
Kapacita čokolády | 55 kg |
Rozmery (ŠxHxV) | 1083 x 800 x 1532 mm |
Napájanie | 220 V / 1 alebo 3 fázy / 60 Hz |
Podobné produkty
TOP PRODUKT NÁŠ TIPcena na vyžiadanie Výrobná linka k čokotemperom T LINE – POMATI
HIGH-TECHcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper UNICA – FBM
NOVINKAcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom SL50 – POMATI
HIGH-TECHcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper JUMBO – FBM
Obľúbený produktcena na vyžiadanie Stolový čokotemper na 3kg čokolády, MINITEMPER – PAVONI
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper CHOCOTEMPER TOP 11 – ICB TECNOLOGIE
NÁŠ TIPcena na vyžiadanie Stolový kontinuálny čokotemper AURA – FBM
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper T5 – POMATI
Obľúbený model HIGH-TECHcena na vyžiadanie Kontinuálny čokotemper PRIMA – FBM
cena na vyžiadanie Stolový čokotemper BETATEMPER – ICB TECNOLOGIE