doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Kappa, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adrià

Balenie:
400 g2 0.000
Výrobca: Albert y Ferran Adrià
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom 2 ks
66.00 Cena s DPH 
55.00 ks bez DPH
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Kappa, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Kappa je extrahovaná z druhu červených rias (hlavne z rodov Chondrus a Eucheuma). Ide o karagénan, názov pochádzajúci z írskeho Carragheenu, kde sa tieto riasy používajú už viac ako 600 rokov. V polovici 20. storočia sa tento „írsky mach“ začal priemyselne vyrábať ako želatinujúce činidlo. Kappa vytvára želé s pevnou a krehkou štruktúrou.

gellan

POUŽITIE

  • dávkovanie: mäkké želé - 2 g/l; pevné želé - 15 g/l
  • premiešajte za studena a priveďte do varu
  • v práškovej forme
  • po stuhnutí znesie teploty do +60°C
  • rýchle želírovanie umožňuje prísady potierať a zalievať
  • v kyslých roztokoch čiastočne stráca želatinujúcu schopnosť

Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, ​​Španielsko.
Importér /
Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji,  IČO: 34139435, Dič: SK2020364500

Bidfood Guzman
Albert y ferran Adria, texturasVyrobené v Španielsku

pdfKatalóg
Adria Ferran