doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià

TOP PRODUKT
Balenie:
130 g6 0.000
500 gdočasne vypredané 44.400
Výrobca: Albert y Ferran Adrià
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom 6 ks
18.00 bez DPH
21.60 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Agar, želatinujúce činidlo (E406) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Agar je extrahovaný z druhu červených rias (rodov Gelidium a Gracilaria), v Japonsku sa používa už od 15. storočia. V roku 1859 sa do Európy dostal ako charakteristická čínska potravina a začiatkom 20. storočia sa začal používať v potravinárskom priemysle. Je zdrojom vlákniny a je vhodný aj na menšie porcie. Napomáha k vytváraniu hutnejšieho želé ako klasická želatína.

gellan

POUŽITIE

  • dávkovanie: mäkké želé - 2 až 4 g/l; pevné želé - 5 až 10 g/l
  • za studene premiešajte a uveďte do varu
  • rýchly želatinujúci efekt
  • pre dokonalé stuhnutie je potrebné nechať želatínu odstáť
  • po stuhnutí znesie teploty do +80°C
  • v práškovej forme
  • v kyslých roztokoch čiastočne stráca želatinujúcu schopnosť

Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, ​​Španielsko.
Importér /
Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji,  IČO: 34139435, Dič: SK2020364500

Bidfood Guzman
Albert y ferran Adria, texturasVyrobené v Španielsku

pdfKatalóg
Adria Ferran