Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 40 g – SILIKOMART
Agar je produkt, ktorý je získaný spracovaním červených rias (rodov Gelidium a Gracilaria) a používa sa ako rastlinný želírovací - želatinujúci prostriedok najmä pri príprave pudingov, aspikov, želé do dezertov, najmä vo vegetariánskej a vegánskej kuchyni. Na rozdiel od klasickej želatíny sa agar topí pri teplotách medzi 85 °C a 90 °C. Napomáha k vytváraniu hutnejšieho želé ako klasická želatína.
Podobné produkty
NOVINKA51.00 € Pektin X58, želatinujúce činidlo, 500g – GUZMÁN
NOVINKA TOP PRODUKT- 10%89.10 € 99.00 €Pektin NH, želatinujúce činidlo, 1 kg – GUZMÁN
NOVINKA5.10 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
39.60 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
102.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
66.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran Adrià
54.00 € Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
TOP PRODUKT21.60 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià
18.00 € Glice, emulgátor (E475) – Albert y Ferran Adrià