Zmes na stabilizáciu peny SpmC, Cold Espuma, 700g – 100%CHEF
SpmC je optimalizovaná zmes emulgačných, zahusťovacích a upevňujúcich činidiel od spoločnosti 100%CHEF vytvorená na pridanie do akéhokoľvek základu na získanie krémovej, vzdušnej a stabilnej peny. Navrhnutá na priame zapracovanie: aplikujte do studenej tekutej zmesi a hydratujte silným miešaním, vložte do sifónu, naplňte plynom a udržujte v chlade.
Má šľahací efekt, ktorý umožňuje vytvorenie akejkoľvek peny bez použitia štandardných stabilizátorov, čím maximalizuje chuť a umožňuje nekonečné množstvo príprav. Pôsobí okamžite a bez potreby odpočinku, umožňuje udržiavať konštantnú textúru počas používania a nezmení sa postupným miešaním alebo časom.
Dodáva sa vo forme prášku bez chuti.
Dávkovanie: 50 až 100g / kg
Podobné produkty
NOVINKA39.60 € Albumín na šľahanie, 400g – 100%CHEF
NOVINKA42.00 € Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
102.00 € Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià
NOVINKA27.60 € Zmes na stabilizáciu peny SpmH, Hot Espuma, 500g – 100%CHEF
NOVINKA40.80 € Mtil, metylcelulóza (E461), 300g – 100%CHEF
5.10 € Pektin NH, želatinujúce činidlo, 50 g – GUZMÁN
NOVINKA42.00 € Iota, želatinujúce činidlo (E407), 500g – Albert y Ferran Adrià
39.60 € Algin, alginát (E400) – Albert y Ferran Adrià
66.00 € Kappa, želatinujúce činidlo (E407), 400g – Albert y Ferran Adrià
TOP PRODUKT21.60 € Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià