Manitol, náhrada cukru (E421) – Albert y Ferran Adrià
Manitol, náhrada cukru vyvinutá Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Manitol je kryštalický polyol bez zápachu získaný z fruktózy alebo cukrov extrahovaných z morských rias alebo húb. Má nízku hygroskopickosť a nehydratuje. Taktiež má v porovaní so sacharózou nižšiu sladivosť (50-60%). Používa sa na kryštalizáciu všetkých druhov produktov.
MANITOL
- biely prášok bez zápachu
- rozpustný aj za studena, lepšie rozpustný pri zahriatí
- vhodné pre diabetikov
- skladujte na chladnom a suchom mieste
- pri nadmernej spotreba má laxatívny účinok
Zloženie: manitol vyrobený hydrogenáciou E-421i.
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
9.50 € Invertný cukor, 250g – PAVONI
3.75 € Glukózový sirup, 230 g – SILIKOMART
NOVINKA32.50 € Glukózový sirup, 4 kg – GUZMÁN
12.00 € Dekoračný cukor isomalt E953, 1 kg – LAPED
25.00 € Trisol, rozpustná pšeničná vláknina – Albert y Ferran Adrià
35.00 € Crumiel, kryštalizovaný med – Albert y Ferran Adrià