Glukózový sirup, 1 kg – FRACTAL
Glukózový sirup má silnú antikryštalizačnú schopnosť (zabraňuje cukru rekryštalizáciu po jeho rozpustení), vďaka čomu nachádza glukóza v cukrárstve široké uplatnenie.
- krémy - získajú lepšiu konzistenciu, sú vláčnejšie a pomalšie vysychajú
- mliečne a čokoládové poťahovacie a modelovacie hmoty - zabraňuje ich vysychaniu a zaisťuje elasticitu
- zmrzliny - zvyšuje nášľah a zlepšuje textúru
- karamel - zabraňuje rekryštalizácii cukrov
- cukríky a karamelky - udržuje hladkú textúru
- pečivo, želé cukríky, fondány a čokoládové náplne - zadržiava vlhkosť av závislosti od jej množstva reguluje napr. pri cukríkoch ich konzistenciu od mäkkej a žuvavej až po tvrdú a krehkú
- trvanlivosť - zadržiavaním vlhkosti ju zvyšuje
Skladujte v suchu a pri teplote do +25 °C. Zloženie: 100% glukózový sirup.


