doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Agar Agar, želatinujúce činidlo (E406), 500 g – CHEF'S ALLCHEMY

NOVINKA
Výrobca: CHEF'S ALLCHEMY
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: AGAR
Dostupnosť: skladom 3 ks
27.56 bez DPH
33.90 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Agar Agar v prášku je prírodné želírovacie činidlo (vegan), ktoré sa získava z rôznych druhov červených rias. Práca s agarom je vždy rovnaká: zmiešajte pri izbovej teplote, zohrejte na minimálne 90 °C až 100°C a nechajte pri izbovej teplote zoželírovať. Obsah balenia 500 g.

Vlastnosti: v kyslom prostredí menej želíruje. Nie je odolný voči mrazeniu. Je termoreverzibilný, to znamená, že je ho možné znovu zahrievať.

Vzhľad: Biely až krémovitý prášok.

Vôňa a chuť: Neutrálna až jemne typická (riasy)

Zloženie: agar agar

Dávkovanie: 2 - 3g na liter: mäkký gél. 5g na liter: najpríjemnejšia konzistencia, 8g na liter: tuhý gél, 10 - 15g na liter: veľmi tvrdý a tuhý gél

Použitie: na výrobu cukroviniek a zmrzliny primiešaním do zmesi

Skladovanie: Skladujte v originálnom balení na suchom a čistom mieste. Chráňte pred slnkom. Skladujte pri teplote v rozmedzí 15-25 °C. Po otvorení skladujte v uzavretej nádobe.

Výživové hodnoty v 100 g: Energia: 175 Kcal – 732 kJ, Celkové tuky: 0 g, Z toho trans tuky: 0 g, Cholesterol: 0 mg, Sodík: 9 g, Celkové sacharidy: 7 g, Vláknina: 0,5 g, Celkové cukry: 0,3 g, Proteíny: 0,5 g, Draslík: 226 mg, Vápnik: 54 mg, Železo: 1,9 mg, Horčík: 67 mg