Čokotempery
Čokotemper je prístroj na tavenie čokolády s presnou kontrolou teploty pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché aj zložité spracovanie čokolády. Niektoré modely môžu byť potenciálne použité aj pre podobné materiály, ako sú polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne. Od čokomelterov - taviacich vaní sa odlišuje tým, že čokoládu nielen taví a udržuje, ale ju aj premiešava pomocou miešacieho zariadenia, alebo prietokového systému a tým vytvára požadovanú homogénnu zmes. Väčšina z týchto zariadení má aj dávkovací, či chladiaci systém.
Malý čokotemper na 3kg čokolády, MINITEMPER – PAVONIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
MINITEMPER je kompaktný, stolový a ľahko použiteľný čokotemper. Rozdiel medzi Minitemperom a väčšími tempermi spočíva v tom, že Minitemper nie je
Stolový kontinuálny čokotemper, AURA - FBMcca 4 týždnecena na vyžiadanie
Stolový čokotemper T5 - POMATIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Čokotemper BETATEMPER – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Čokotemper na 5,5 alebo 11 kg čokolády, TOP – ICB TECNOLOGIEdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie
Čokotemper s vyhrievaným vibračným stolom, T8 - POMATIdo 7 - 21 dnícena na vyžiadanie





