Naposledy zobrazené

 

phone

      OSOBNÝ
      ODBER


phone     PROFESIONÁLNY
     SERVIS


doprava

    DOPRAVA ZADARMO
    Pri objednávke nad 50

 

čokotempery

Čokotempery

Čokotemper je prístroj na tavenie čokolády s presnou kontrolou teploty pre zabezpečenie presnej teploty tavenej zmesi a jej následné udržanie na tejto nastavenej teplote. Je určený na jednoduché aj zložité spracovanie čokolády. Niektoré modely môžu byť potenciálne použité aj pre podobné materiály, ako sú polevy, potravinárske tuky, maslo a podobne. Od čokomelterov - taviacich vaní sa odlišuje tým, že čokoládu nielen taví a udržuje,  ale ju aj premiešava  pomocou miešacieho zariadenia, alebo prietokového systému a tým  vytvára požadovanú homogénnu zmes. Väčšina z týchto zariadení má aj dávkovací,  či chladiaci systém. Osobitným a jednoduchým druhom sú čokofontány, alebo čokoládovary, ktoré majú svoje špecifické určenie na použitie a nemajú chladiaci systém.

 
 

 

Rýchla navigácia k hľadanému produktu: kliknite prosím na výber

Kategória:
Výrobca:
Triediť podľa: Názvu | Ceny | Odporúčania