Šablóna na čokoládu Heartbeat - FRANK HAASNOOT - MARTELLATO
Frank Haasnoot navrhol šablónu Heartbeat pre vytváranie elegantných čokoládových dekorácii.
Vďaka týmto nástrojom nebolo vytváranie čokoládových ozdôb nikdy také ľahké. Perfektné na dochutenie koláčov a pečiva alebo na vytvorenie krásnych čokoládových kvetov pre každú príležitosť.
Hrebene sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.
Rozmery : 20FH53 - h 30 x h 8,4 cm
Frank Haasnoot je holandský cukrár a čokolatier s viac ako 25-ročnými skúsenosťami.
Po ukončení štúdia začal Frank pracovať pre niekoľko luxusných cukrární a reštaurácií s Michelinskými hviezdami. Rozhodol sa opustiť Holandsko a začal pracovať po celom svete. V posledných rokoch pracoval napríklad v New Yorku, v Kuvajte, na Taiwane, v Hongkongu a Barcelone. Počas svojej kariéry Frank súťažil v národných a medzinárodných cukrárskych súťažiach.
V roku 2011 bol ocenený ako majster sveta na cukrárskej a čokolatierskej súťaži The World Chocolate Masters v Paríži. V roku 2019 sa Frank presťahoval späť do Holandska a začal pracovať ako medzinárodný konzultant a inštruktor v oblasti cukrárstva a čokolády.



