doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià

Balenie:
600 g1 0.000
Výrobca: Albert y Ferran Adrià
Záručná doba: 24 mesiacov
Dostupnosť: skladom 1 ks
117.00 Cena s DPH 
97.50 ks bez DPH
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Sucro, emulgátor (E415) vyvinutý Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Emulgátor odvodený zo sacharózy, získaný reakciou medzi sacharózou a mastnými kyselinami (estery sacharózy). Sucro je veľmi rozšírený v Japonskej gastronómii. Vďaka svojej vysokej stabilite ako emulgátor sa používa na spájanie tukov s vodou. Sucro je potrebné vopred rozpustiť vo vode. 

sucro

POUŽITIE

  • v práškovej forme
  • nerozpustný v tukoch
  • rozpustný vo vode bez potreby ohrievania - ohrievaním sa rozpustenie urýchli
  • po rozpustení sa musí pomaly pridávať do tukového média
  • taktiež má prevzdušňovacie vlastnosti

Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, ​​Španielsko.
Importér /
Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji,  IČO: 34139435, Dič: SK2020364500

Bidfood Guzman
Albert y ferran Adria, texturasVyrobené v Španielsku

pdfKatalóg
Adria Ferran