Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIE
Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO od spoločnosti ICB TECNOLOGIE ideálny na striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky a iné cukrárske výrobky. Umožňuje vytvoriť jedinečné a atraktívne výrobky. Je určený predovšetkým na striekanie čokolády, kakaového masla a náhrad. Vďaka možnosti nastavenia tlaku, množstva čokolády a uhlu trysky, umožňuje vytvárať špeciálne dekoratívne efekty: zamat, sneh, granulované povrchy, pomarančovú kôru, bodky, čiary, atď.
VLASTNOSTI
- vyhrievaná konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele
- miesto na uskladnenie striekacej pištole
- umožňuje vytvárať špeciálne dekoratívne efekty
- určený na striekanie čokolády, kakového masla a náhrad
- kompresor potrebný na prácu nie je súčasťou balenia – dodáva sa na požiadanie
TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Verzia | SPRAYCHOC MICRO |
Rozmery (ŠxHxV) | 340 x 180 x 390 mm |
Objem nádrže | 1 L |
Prevádzkový tlak | 0,5 - 3,5 bar |
Príkon | 0,55 kW |
Napájanie | 220 V |
Hmotnosť | 12 kg |
Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom
Podobné produkty
324.00 € Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATO
cena na vyžiadanie Box na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY – FBM
252.00 € Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATO
cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny JELTOP – ICB TECNOLOGIE
141.60 € MINI airbrush sada s kompresorom, 1 bar – MARTELLATO
cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny Spray Compact – PAVONI
- 10%658.80 € 732.00 €Elektrický rozprašovač na horúcu čokoládu ALEXO 500 – SCHNEIDER
NOVINKA420.00 € Airbrush sada s kompresorom S1309, 4 bar – CHOCOLATE WORLD
cena na vyžiadanie Postrekovač vajíčok a oleja Ovospray – PAVONI
cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONI