Naposledy zobrazené

 

phone

     OSOBNÝ
     ODBER


phone     PROFESIONÁLNY
     SERVIS


 

Elektrický rozprašovač na horúcu čokoládu ALEXO 500 - Schneider

Cena bez DPH 475.00
Pôvodná cena 633.33, Zľava 10 %
Dostupnosť: do cca 14 dní
Cena s DPH : 570.00
Kód produktu: 153970
Výrobca: Schneider
Záručná doba: 6 mesiacov
ks

Tento inovatívny, vyhrievaný rozprašovač bol navrhnutý špeciálne v úzkej spolupráci s Barry Callebaut (UK) pre postrek teplej zmesi 50% čokolády a 50% kakaového masla pri teplotách 28-35°C. Je ideálny na finálne úpravy pre pralinky, torty atď. Vyhrievanie a izolácia chránia trysku proti trysku zalepeniu.
Rozprašovač potrebuje iba 40 Wattov na svoju činnosť a pritom dokáže velké výkony a úspory. Vďaka ohrevu môže byť použitý aj pre iné, podobné potravinové materialy, s podobnou nizkou viskozitou.
Vyznačuje sa pohodlnou obsluhou, dlhou životnosťou a to aj vďaka dobrej konštrukcii a ušľachtilým materialom. Jedná sa o ojedninelý výrobok tohoto typu na trhu. Referencie z celého sveta, od známych cukrárov a čokolatierov sú len kladné.
Je certifikovaný pre styk s potravinami.
Je to vhodný doplnok do každej gastro prevádzky, kde sa pracuje s čokoládou.  

výhody:

• Práca až jednu hodinu, bez toho aby ste museli ohrievať nádržku ( vďaka kvalitným
   izoláciam je čokoláda v tekutom stave dlhú dobu).
• Ohnuté predĺženie k tryske je ideálne pre striekanie nahor / nadol, alebo na hrany 
• Jemný postrek a výborné rozloženie materiálu, veľmi presná, len minimálny prestrek
   žiadne čmuhy, presné, hladké plochy.
• Rýchla a kvalitná práca a ušetrený čas a výrazné materiálové úspory
• Vyššia potravinová bezpečnosť a hygiena
• Jednoduchý pre použitie a nevyžaduje stlačený vzduch.
• Je hygienická, jednoducho a kompletne sa dá rozobrať a vyčistiť.

 
Dodatočný tip:  Pri práci so 100% kakaovým maslom - ak chceme robiť postrek iba so 100% kakaovým maslom, tak si treba uvedomiť, že vysoká teplota môže výrazne degradovať striekaný povrch, môže spôsobovať kvapôčky, nežiaduce stekanie, ...
Pri použití postreku s dodanou guľatou trysku R6, je optimálny postrek kakaového masla pri teplote v rozmedzí 28-32°C. Ak chcete striekať pri vyššej teplote (do 42°C), zakúpte si prosím menšiu guľatú trysku R4. Postrek nad 42°C sa neodporúča ! 

V základnej sade sa hotCHOC dodáva s okrúhlou tryskou R6, ohnutým predĺžením k tryske, tryskou s vykurovacou jednotkou  a nádržkou 550 ml + izolačné návleky. 

Takže je vhodné si dokúpiť guľatú trysku R4, pokiaľ chcete striekať 100% kakaové maslo pri teplotách nad 32°C

 

 
 

 

Technické parametre :  
   
Napájenie 1~/230 V / 50 Hz
Príkon 40 W
Rychlosť rozprašovánia (voda) 120 - 200 ml / min
Max. viskozita 20 - 28 DIN / sec.
Dynamický tlak - max  160 bar
Kapacita nádržky 550 ml
Piest nerezová ocel
Valec čerpadla Volfrám - karbidový
Dĺžka kábla 1,8 m
Hmotnosť 1,3 kg