Elektrický rozprašovač na horúcu čokoládu ALEXO 500 – SCHNEIDER
Tento inovatívny, vyhrievaný rozprašovač bol navrhnutý špeciálne v úzkej spolupráci s Barry Callebaut (UK) pre postrek teplej zmesi 50% čokolády a 50% kakaového masla pri teplotách 28-35°C. Je ideálny na finálne úpravy pre pralinky, torty atď. Vyhrievanie a izolácia chránia trysku proti trysku zalepeniu. 
Rozprašovač potrebuje iba 40 Wattov na svoju činnosť a pritom dokáže velké výkony a úspory. Vďaka ohrevu môže byť použitý aj pre iné, podobné potravinové materialy, s podobnou nizkou viskozitou.
Vyznačuje sa pohodlnou obsluhou, dlhou životnosťou a to aj vďaka dobrej konštrukcii a ušľachtilým materialom. Jedná sa o ojedninelý výrobok tohoto typu na trhu. Referencie z celého sveta, od známych cukrárov a čokolatierov sú len kladné. 
Je certifikovaný pre styk s potravinami. 
Je to vhodný doplnok do každej gastro prevádzky, kde sa pracuje s čokoládou.  
výhody:
• Práca až jednu hodinu, bez toho aby ste museli ohrievať nádržku ( vďaka kvalitným
   izoláciam je čokoláda v tekutom stave dlhú dobu).
• Ohnuté predĺženie k tryske je ideálne pre striekanie nahor / nadol, alebo na hrany 
• Jemný postrek a výborné rozloženie materiálu, veľmi presná, len minimálny prestrek
   žiadne čmuhy, presné, hladké plochy.
• Rýchla a kvalitná práca a ušetrený čas a výrazné materiálové úspory
• Vyššia potravinová bezpečnosť a hygiena
• Jednoduchý pre použitie a nevyžaduje stlačený vzduch.
• Je hygienická, jednoducho a kompletne sa dá rozobrať a vyčistiť.
 
Dodatočný tip:  Pri práci so 100% kakaovým maslom - ak chceme robiť postrek iba so 100% kakaovým maslom, tak si treba uvedomiť, že vysoká teplota môže výrazne degradovať striekaný povrch, môže spôsobovať kvapôčky, nežiaduce stekanie, ... 
Pri použití postreku s dodanou guľatou trysku R6, je optimálny postrek kakaového masla pri teplote v rozmedzí 28-32°C. Ak chcete striekať pri vyššej teplote (do 42°C), zakúpte si prosím menšiu guľatú trysku R4. Postrek nad 42°C sa neodporúča ! 
V základnej sade sa hotCHOC dodáva s okrúhlou tryskou R6, ohnutým predĺžením k tryske, tryskou s vykurovacou jednotkou  a nádržkou 550 ml + izolačné návleky. 
Takže je vhodné si dokúpiť guľatú trysku R4, pokiaľ chcete striekať 100% kakaové maslo pri teplotách nad 32°C

| Technické parametre : | |
| Napájenie | 1~/230 V / 50 Hz | 
| Príkon | 40 W | 
| Rychlosť rozprašovánia (voda) | 120 - 200 ml / min | 
| Max. viskozita | 20 - 28 DIN / sec. | 
| Dynamický tlak - max | 160 bar | 
| Kapacita nádržky | 550 ml | 
| Piest | nerezová ocel | 
| Valec čerpadla | Volfrám - karbidový | 
| Dĺžka kábla | 1,8 m | 
| Hmotnosť | 1,3 kg | 
 cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONI
cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONI
 479.70 € Airbrush sada s kompresorom S1309, 4 bar – CHOCOLATE WORLD
479.70 € Airbrush sada s kompresorom S1309, 4 bar – CHOCOLATE WORLD
 258.30 € Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATO
258.30 € Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATO
 cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny JELTOP – ICB TECNOLOGIE
cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny JELTOP – ICB TECNOLOGIE
 cena na vyžiadanie Postrekovač vajíčok a oleja Ovospray – PAVONI
cena na vyžiadanie Postrekovač vajíčok a oleja Ovospray – PAVONI
 332.10 € Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATO
332.10 € Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATO
 cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MAXI – ICB TECNOLOGIE
cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MAXI – ICB TECNOLOGIE
 cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIE
cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIE
 cena na vyžiadanie Box na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY – FBM
cena na vyžiadanie Box na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY – FBM
 134.00 € MINI airbrush sada s kompresorom, 1 bar – MARTELLATO
134.00 € MINI airbrush sada s kompresorom, 1 bar – MARTELLATO






