Dražovací bubon ICBassina- ICB TECNOLOGIE
Dražovací bubon je ideálnym strojom na poťahovanie rôznych druhov orieškov (lieskové, vlašské, mandle...), sušeného ovocia čokoládou, ,,gianduia" (čokoláda z jemnej lieskovo-orieškovej pasty) alebo karamelom. Vďaka pevnej konštrukcii a bubna z nerezovej ocele alebo medi, ICBassina umožňuje rýchlo získať dokonalé produkty a dá sa kombinovať s akýmkoľvek postrekovačom čokolády.
Na požiadanie je k dispozícii aj s ventilátorom (iba verzia na 20 kg) na urýchlenie procesu sušenia alebo vo verzii s medeným bubnom a plynovým horákom.
Verzia | ICBASSINA | ICBASSINA 2 | ICBASSINA 12 |
Rozmery (ŠxHxV)(mm) | 530 x 600 x 740 | 550 x 670 x 740 | 950 x 580 x 1200 |
Bubon | nerezová oceľ / meď | nerezová oceľ / meď | nerezová oceľ / meď |
Objem nádoby | na 3 kg | na 8 kg | na 20 kg |
Možnosť plynového horáka* | áno | áno | áno |
Regulácia rýchlosti a ventilátor* | - | - | áno |
Príkon | 0,17 kW | 0,17 kW | 0,38 kW |
Napájanie | 230 V / 50 Hz | 230 V / 50 Hz | 230 V / 50 Hz |
Hmotnosť | 30 kg | 32 kg | 60 kg |
* - voliteľné príslušenstvo