Dražovací bubon ROLLERCHOCO 20 – ROLLERMAC
Dražírovací bubon ROLLERCHOCO 20 od spoločnosti ROLLERMAC disponuje patentovaným nebulizačným systémom, ktorý umožňuje pripraviť dokonalé čokoládové a cukrové dražé zo surovín ako sušené ovocie, kávové zrná alebo pufovaná ryža.
- dokáže pracovať s horúcim, studeným, suchým alebo okolitým vzduchom
- nastaviteľná rýchlosť otáčania bubnu
- rýchlovypínací systém bubna
- dotykový ovládací panel
- bubon vyrobený z nehrdzavejúcej ocele
- možnosť nastaviť parametre obaľovania umožňuje výrobu aj krehkých dutých produktov alebo pokrytie ľahkých surovín ako napr. pufovaná ryža
- striekací systém dostupný na požiadanie
TECHNICKÉ INFORMÁCIE
| Model | ROLLERCHOCO_20 |
| Rozmery (ŠxHxV) | 900 x 1300 x 1700 mm |
| Produkcia | 20 kg / cyklus |
| Médium | elektrina |
| Objem vzduchu | 150 l/min. |
| Rýchlosť | 5 - 35 ot./min. |
| Spotreba elektriny | 2,2 kW |
| Napájanie | 230 V / 3 fázy / 9,5 A |
| Hmotnosť | 160 kg |
Podobné produkty




