Postrekovač čokolády Ciocospritz – PAVONI
Postrekovač čokolády Ciocospritz je špeciálne navrhnutý na striekanie temperovanej čokolády alebo jej náhrady. Obsahuje oddelené nastavenia pre tlak vzduchu a prúd produktu na zabezpečenie skvelých výsledkov. Rozpustená čokoláda je udržiavaná v nádrži v zadnej priehradke, pričom je neustále ohrievaná.
Vlastnosti:
- teplota nastaviteľná do 60°C
- čokoláda je vždy pripravená na sprejovanie
- stála teplota
- kompaktnosť, jednoduché použitie
- široký rad uplatnenia
- záruka 2 roky
- dá sa použiť na vytvorenie špeciálnych dekoračných efektov, napr. velvet, kakaový prášok, sneh, šupka z pomaranča, pásiky, bodky, granule, atď.
Vozík z nerezovej ocele - nie je súčasťou dodávky (voliteľné príslušenstvo).
Kompresor - nie je súčasťou dodávky (voliteľné príslušenstvo).
Verzia |
CIOCOSPRITZ
|
Rozmery (ŠxHxV) (mm) | 400 x 400 x 420 |
Nastaviteľná teplota do | 60°C |
Napájanie | 230 V / 50 Hz |
Príkon | 250 W |
Hmotnosť | 24 kg |
Podobné produkty
cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny Spray Compact – PAVONI
cena na vyžiadanie Postrekovač čokolády SPRAYCHOC MICRO – ICB TECNOLOGIE
cena na vyžiadanie Box na dekorovanie striekacími zariadeniami SHELLY – FBM
cena na vyžiadanie Postrekovač želatíny JELTOP – ICB TECNOLOGIE
252.00 € Potravinársky kompresor pre Airbrush, 4 bary – MARTELLATO
- 10%658.80 € 732.00 €Elektrický rozprašovač na horúcu čokoládu ALEXO 500 – SCHNEIDER
324.00 € Potravinársky kompresor pre malé striekacie zariadenia, 6 barov – MARTELLATO
cena na vyžiadanie Postrekovač vajíčok a oleja Ovospray – PAVONI
NOVINKA420.00 € Airbrush sada s kompresorom S1309, 4 bar – CHOCOLATE WORLD
141.60 € MINI airbrush sada s kompresorom, 1 bar – MARTELLATO