/ PRÍPRAVA A VÝROBA / Stroje a Mechanizmy / /
Postrekovač čokolády Ciocospritz - PAVONI
Postrekovač čokolády Ciocospritz je špeciálne navrhnutý na striekanie temperovanej čokolády alebo jej náhrady. Obsahuje oddelené nastavenia pre tlak vzduchu a prúd produktu na zabezpečenie skvelých výsledkov. Rozpustená čokoláda je udržiavaná v nádrži v zadnej priehradke, pričom je neustále ohrievaná.
Vlastnosti:
- teplota nastaviteľná do 60°C
- čokoláda je vždy pripravená na sprejovanie
- stála teplota
- kompaktnosť, jednoduché použitie
- široký rad uplatnenia
- záruka 2 roky
- dá sa použiť na vytvorenie špeciálnych dekoračných efektov, napr. velvet, kakaový prášok, sneh, šupka z pomaranča, pásiky, bodky, granule, atď.
Vozík z nerezovej ocele - nie je súčasťou dodávky (voliteľné príslušenstvo).
Kompresor - nie je súčasťou dodávky (voliteľné príslušenstvo).
Verzia |
CIOCOSPRITZ
|
Rozmery (ŠxHxV) (mm) | 400 x 400 x 420 |
Nastaviteľná teplota do | 60°C |
Napájanie | 230 V / 50 Hz |
Príkon | 250 W |
Hmotnosť | 24 kg |
Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom
PODOBNÉ PRODUKTY
Postrekovač želatíny Spray Compact - PAVONI
do 7 - 21 dní
cena na vyžiadanie
Postrekovač želatíny Jeltop - ICB TECNOLOGIE
do 7 - 21 dní
cena na vyžiadanie
Postrekovač na vajíčka a olej Ovospray - PAVONI
do 7 - 21 dní
cena na vyžiadanie
Postrekovač čokolády Micro - ICB TECNOLOGIE
do 7 - 21 dní
cena na vyžiadanie



