Gelly, želatinujúce činidlo, 500g – Albert y Ferran Adrià
Gelly, želatinujúce činidlo (E418) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Gelly je 220 bloom želírovací produkt bravčového pôvodu, ktorý umožňuje výrobu želatíny s premenlivou tvrdosťou: mäkkou, hladkou, strednou, atď. Je ideálny na spracovanie tvarovateľnej sférifikácie, aspikov a nekonečne veľa receptov.
POUŽITIE
- dávkovanie: 5% / kg
- rozpustiť v horúcej tekutine
- termoreverzibilné
- v práškovej forme
- skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu detí
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty
![Lecite, emulgátor na báze sójového lecitínu (E322) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/3/19y450owi7j2.jpg)
![Agar, želatinujúce činidlo (E406) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/4/1bt8vau5m7f6.jpg)
![Citras, citrát sodný (E331) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/4/bg589xyenzja.jpg)
![Gellan, želatinujúce činidlo (E418) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/7/xt2q0i5y8s3v.jpg)
![Metil, želatinujúce činidlo (E461) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/1/6shqw7j5fx31.jpg)
![Sucro, emulgátor (E473) – Albert y Ferran Adrià](/images_upd/products/thumbs/2/kc8n6uls21i4.jpg)