Postrekovač čokolády Micro - ICB TECNOLOGIE
Striekací stroj určený predovšetkým na striekanie čokolády, prípadne masla, kakaového masla a náhrad. Spraychoc je ideálnym riešením pre striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky, rôzne cukrárske výrobky a umožňuje tak vytvoriť v niekoľkých krátkych okamihoch až minútach produkty, ktoré sú atraktívne a dokonalé.
Vďaka možnosti nastavovania tlaku, množstva čokolády a uhlu trysky, umožňuje vytvárať špeciálne dekoratívne efekty: zamat, sneh, granulované povrchy, pomarančovú kôru, bodky, čiary atď.
Vlastnosti:
- stroj pozostáva zo striekacej pištole na striekanie čokolády,
- vyhrievanej konštrukcie, do ktorej sa dá umiestniť pištoľ na konci procesu
- kompresor potrebný na prácu nie je súčasťou dodávky – na požiadanie
Verzia | SPRAYCHOC MICRO |
Rozmery (ŠxHxV) (mm) | 340 x 180 x 390 |
Objem nádobky | 1 l |
Nastaviteľná teplota do | 90°C |
Tlak | 0,5 - 3,5 bar |
Príkon | 0,95 kW |
Napájanie | 230 V / 50 Hz |
Hmotnosť | 12 kg |