doprava DOPRAVA ZADARMO!
pri objednávke príslušenstva nad 120€
Osobný odber OSOBNÝ
ODBER
servis PROFESIONÁLNY
SERVIS

Postrekovač čokolády Micro - ICB TECNOLOGIE

Výrobca: ICB TECNOLOGIE
Záručná doba: 12 mesiacov
Kód: 09.1CHOC1
Dostupnosť: do 7 - 21 dní
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Striekací stroj určený predovšetkým na striekanie čokolády, prípadne masla, kakaového masla a náhrad. Spraychoc je ideálnym riešením pre striekanie čokolády na koláče, zákusky, čokoládové formy, pralinky, rôzne cukrárske výrobky a umožňuje tak vytvoriť v niekoľkých krátkych okamihoch až minútach produkty, ktoré sú atraktívne a dokonalé. 

Vďaka možnosti nastavovania tlaku, množstva čokolády a uhlu trysky, umožňuje vytvárať špeciálne dekoratívne efekty: zamat, sneh, granulované povrchy, pomarančovú kôru, bodky, čiary atď.

Vlastnosti:

  • stroj pozostáva zo striekacej pištole na striekanie čokolády,
  • vyhrievanej konštrukcie, do ktorej sa dá umiestniť pištoľ na konci procesu
  • kompresor potrebný na prácu nie je súčasťou dodávky – na požiadanie

ICB TecnologieICB

 

Verzia SPRAYCHOC MICRO
Rozmery (ŠxHxV) (mm) 340 x 180 x 390
Objem nádobky 1 l
Nastaviteľná teplota do  90°C
Tlak 0,5 - 3,5 bar
Príkon 0,95 kW
Napájanie 230 V / 50 Hz
Hmotnosť 12 kg

pdf

Katalóg ICB TECNOLOGIE - Striekacie zariadenia

 

 

 

 

 

 

 

 

Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom