Naposledy zobrazené

 

phone

     OSOBNÝ
     ODBER


phone     PROFESIONÁLNY
     SERVIS


 

Digitálne čokomeltery

Čokomeltery sú nevyhnutné nástroje na spracovanie čokolády. Presnosť, dizajn, jednoduché použitie a kompaktnosť sú hlavnými výhodami týchto zariadení navrhnutých tak, aby vyhovovali požiadavkám aj tých najnáročnejších cukroviniek.

 

Digitálny čokomelter je vyrobený z plastu odolného voči teplu, s odnímateľnou nádobou a vekom z nehrdzavejúcej ocele a tepelnou sondou na kontrolu teploty čokolády. Elektronická doska riadi vnútorný odpor, aby optimalizovala dosiahnutie požadovaného výsledku a detekuje teplotu čokolády prostredníctvom vonkajšej sondy, aby sa umožnilo rýchlejšie a presnejšie roztavenie čokolády. Predný panel poskytuje tipy na temperovanie, nastaviteľné manuálne, alebo podľa 3 rôznych programov v závislosti od typu čokolády: biela, mliečna a tmavá. Indikácie na displeji pomáhajú obsluhe dokončiť temperovanie a údržbu čokolády.

Technické parametre:

---) konštantná a homogénna teplota
---) odnímateľná vaňa z nehrdzavejúcej ocele
---) prednastavené programy
---) rýchle topenie
---) digitálne ovládanie
---) grafické zobrazenie
---) tepelná sonda
---) zvukové indikátory