Iota, želatinujúce činidlo (E407) – Albert y Ferran Adrià
Iota, želatinujúce činidlo (E407) vyvinuté Albertom a Ferranom Adrià, prestížnymi španielskymi šéfkuchármi, medzinárodne uznávanými pre svoju kreativitu a snahu o dokonalosť. Iota je extrahovaná z druhu červených rias (hlavne z rodov Chondrus a Eucheuma). Nachádzajú sa na pobreží severného Atlantiku, ako aj vo filipínskych a indonézskych moriach. Iota má veľmi špecifické vlastnosti a umožňuje vyrobiť mäkké a veľmi elastické želé.
POUŽITIE
- dávkovanie: mäkké želé - 3 g/l
- premiešajte za studena a zahrejte na cca. +80°C
- v práškovej forme
- mäkké a elastické želé, ktoré netuhne počas miešania
- môže sa použiť aj na výrobu horúcich želatín
- želatíny vyrobené z Iota sú vhodné na zmrazenie
- želatína sa vie po roztrhnutí znovu spojiť, pokiaľ ju necháte v kľude
Zodpovedný podnikateľ: Guzman Gastronómia SL, Mercabarna Longitudinal 5 N. 53, 08040 Barcelona, Španielsko.
Importér / Predajca v Slovenskej republike: ALVEX, spol.s r.o. Štefánikova 35, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 34139435, Dič: SK2020364500
Podobné produkty





